Saturday, October 21, 2023

Nehezített pálya

Szóval Csillu hiába volt Zizivel szerdán orvosnál, péntek hajnalra csak belázasodott, aztán az egész úton szegény nagyon bágyadt volt. A repcsit is összehányta, és csak a Nurofen tartotta benne a lelket. Most reggel van itt a szállóban, ami egy igazi kisvárosi szálloda Islip közigazgatási negyedében. Körben minden beton. Zizi most is lázas, Dr. Csillu diagnózisa és a fotografikus bizonyíték alapján tüszős mandulagyulladása van. Úgyhogy most telefonos segítséget kértünk az orvostól, hogy használjuk-e a tarcsiba hozott antibiotikumot.

Tegnap amúgy minden rendben ment, beengedtek a zusába, ami így kb. 15-ötszörre is izgulós.


Aztán felvettük a bérelt autót, ami természetesen tank méretű, Csillu ki se lát belőle! :D


, vártunk egy kicsit, hogy a migrénszerű hirtelen jött fejfájásom elmúljon, és a szakadó esőben, nem igazán működő GPS-szel beálltunk a New Jerseyt és New Yorkot is teljesen megbénítő péntek délutáni csúcsnak.

George Washington Bridge

Az amúgy másfél órás út ilyenkor 2,5-3 órát tart, nekünk elég volt 2,5. Észak fele mentünk, mert úgy volt gyorsabb. 

Este aztán a 20 órás út után kimostuk a lehányt nyuszit meg ruhákat, szereztünk ágyneműt, aztán megpihentünk.Ma meg ma van. Megnéztük a patkódobáló verseny közvetítést, Zizi feléledt a Nurofentől, úgyhogy megyünk reggelizni, és várjuk hogy a gyermekorvos válaszoljon.

2 comments:

 1. Jobbulást Zizinek!!
  Remélem, Dr. Csillu és a távkonzi gyors javulást hoz!
  Valahonnan olyan ismerős ez a szitu 🥴
  Pályázhattok a “Mézga család” megtisztelő címre…

  ReplyDelete
  Replies
  1. Köszönjük szépen! Úgy tervezem, hogy nagyon lent kezdünk, hogy utána már csak felfelé íveljünk, mint a rakéta! :)

   Delete

Az utolsó kalandos nap - és Brünhilda!

Na, csak hamar-hamar, mert ez a nap is sokkal hosszabb lett, mint terveztem. Szóval a vonat elvitt Zell am See-be, ami egy kis alpesi paradi...