Friday, November 3, 2023

Húszezer lépés a Parkban

Ma lementünk a Parkba, meglátogattuk a helyszíneket, ahol három éve a legtöbb időt töltöttük (főleg ugye COVID idején nem volt túl sok más opciónk, mint a Park.) Útvonal: Broadway - Hecksher Playground - The Pond - Central Park Zoo - Sheep Meadow - Bethesda Terrace - Ladies Pavilion - American Museum of Natural History (10 perc helyett 2 óra) - Summit Rock - UWS. Összesen 8 órát vett igénybe, és igen-ingen fárasztó volt. 

A séta utolsó állomása a 90. utcánál volt, találkoztunk Bálintékkal (akiknek a különleges Múzeumi programot köszönhetjük), és vacsiztunk egyet. Sajnos nagyobbik lányuk, Hanna, lebetegedett, úgyhogy őt és Juditot nélkülöznünk kellett. Vacsi után lementünk még a Times Square-re kicsit vásárolni meg a gyerekeknek bámészkodni. A Times Square-re már teljesen visszatért az élet, full őrültek háza volt. Szegény Zizi csak seggeket meg lábakat látott, úgyhogy végül a nyakamból élvezhette a séta utolsó részét.

Most aludni kell, mert holnap már megyünk haza, kell az NRG. Nap végére 26 ezer lépés jött össze, ami a gyerekek lépéshosszával számolva legalább 35 ezer nekik. Úgyhogy csak gyorsan bedobok néhány képet:




















1 comment:

Az utolsó kalandos nap - és Brünhilda!

Na, csak hamar-hamar, mert ez a nap is sokkal hosszabb lett, mint terveztem. Szóval a vonat elvitt Zell am See-be, ami egy kis alpesi paradi...